Διαμονή στην Άνδρο στο Paradise Design Apartments

Διαμονή στην ΆνδροΤο ξενοδοχείο Paradise Design Apartments, προσφέρει στον επισκέπτη μία αξέχαστη διαμονή στην Άνδρο. Διαθέτει θέα που μαγνητίζει καθώς το ξενοδοχείο είναι τοποθετημένο στον γραφικό κόλπο του Μπατσιού, ακριβώς πάνω από την μαρίνα. Τα γαλαζοπράσινα νερά του Αιγαίου και η αμμώδης παραλία του κόλπου προσθέτουν μια ειδυλλιακή νότα στη διαμονή σας στην Άνδρο.

Πρόκειται για ένα καταφύγιο κομψότητας και άνεσης. Συγκροτεί μια διακριτική πολυτέλεια και σύγχρονη άνεση, προσφέροντας στον επισκέπτη πολλές επιλογές διαμονής. Πολυτελές και πρόσφατα ανακαινισμένο έχει κύριο άξονα την ανάλαφρη και μίνιμαλ διακόσμηση, όπου η λεπτομέρεια εισπράττει τον θαυμασμό.

Προνομιακές σουίτες και δωμάτια υποτάσσονται στους νόμους της υψηλής αισθητικής. Κάθε δωμάτιο είναι διαφορετικό, άνετο, με σύγχρονο εξοπλισμό και μαγευτική θέα στο απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου. Το ξενοδοχείο παρέχει στον επισκέπτη διακριτική πολυτέλεια και άνεση σε ένα ιδιαίτερα ζεστό, φιλικό και οικογενειακό περιβάλλον για μια αξέχαστη διαμονή στην Άνδρο. Καθαρό λευκό, τυρκουάζ, γαλάζιο και γήινες αποχρώσεις της άμμου και της πέτρας συνδυασμένα με την ανάλαφρη και κομψή επίπλωση που επιλέχθηκε εναρμονίζονται πλήρως με την υπέροχη θέα αποπνέοντας στον επισκέπτη την αίσθηση της αρμονίας και της απέραντης γαλήνης.