Το Ξενοδοχείο στην Άνδρο Paradise Design Apartments

Ξενοδοχείο στην ΆνδροΤο ξενοδοχείο στην Άνδρο, Paradise Design Apartments βρίσκεται στον παραδοσιακό οικισμό του Μπατσιού, μόλις 15 λεπτά από το λιμάνι. Απέραντο γαλάζιο, πετρόχτιστες αμασιές και μια δροσιά που ξεπροβάλλει από τη καταπράσινη βλάστηση. Οι κρυστάλλινες πηγές είναι από τα πρώτα σημεία που θα σε καλωσορίσουν στο νησί της Άνδρου. Η θέση του ξενοδοχείου στην άκρη του γραφικού χωριού αποδεικνύεται ιδανική για να απολαύσετε την ησυχία που επιθυμείτε. Από εκεί θα δραπετεύσετε όποια στιγμή θελήσετε. Στα όμορφα στέκια του χωριού για φαγητό ή ποτό, τα οποία βρίσκονται σε απόσταση μόλις 200 μέτρων. Η θέα στο κόλπο του Μπατσιού, ακριβώς επάνω από τη μαρίνα όπου γίνεται το αγκυροβόλιο πολυτελών σκαφών, είναι από τα σημαντικά πλεονεκτήματα για όσους επιλέγουν να περάσουν τις διακοπές τους στο Paradise Design Apartments. Επιπλέον, αποτελεί ιδανικό σημείο για τις εξορμήσεις σας στις πανέμορφες, δημοφιλείς παραλίες του νησιού αλλά και στις πιο άγριες ομορφιές.

Ξενοδοχείο στην Άνδρο με άποψη και στυλ

Η προσέγγιση για την ανανέωση της εσωτερικής αρχιτεκτονικής σχεδίασης του ξενοδοχείου στην Άνδρο γίνεται από την σχεδιάστρια εσωτερικών χώρων Θεοδοσία Μαρκοπούλου. Εμπνέεται από το φως, τα κυκλαδίτικα χρώματα. Τα σχήματα και τα υλικά του τόπου, τα οποία δημιουργούν ένα μοντέρνο, κομψό και δροσερό αποτέλεσμα. Ένα αποτέλεσμα που ταξιδεύει και ξεκουράζει τον επισκέπτη από την πρώτη στιγμή της διαμονής του στο ξενοδοχείο στην Άνδρο Paradise Design Apartments. Το καθαρό λευκό, το τυρκουάζ, το γαλάζιο οι γήινες αποχρώσεις της άμμου και της πέτρας. Η ανάλαφρη και κομψή επίπλωση που επιλέχθηκε εναρμονίζονται πλήρως με την απίθανη θέα στο απέραντο γαλάζιο που διαθέτουν σχεδόν όλα τα δωμάτια του ξενοδοχείου.

Ξενοδοχείο στην Άνδρο με άψογη εξυπηρέτηση

Η προσωπική εξυπηρέτηση, η φροντίδα και η καθαριότητα του ξενοδοχείου στην Άνδρο θα σας κάνουν να νιώσετε την άνεση που χρειάζεστε για να απολαύσετε ξέγνοιαστα και ήρεμα κάθε στιγμή των διακοπών σας. Στόχος όλων μας, όταν προχωρήσαμε στην ολοκληρωτική ανακαίνιση του Paradise Design Apartments; Με νέα ατμόσφαιρα να δημιουργήσουμε ένα οικείο ξενοδοχείο στην Άνδρο, εμπνευσμένο από την ομορφιά του τόπου…

Ξενοδοχείο στην Άνδρο