Νέα κατασκευή ιστοσελίδας paradisedesignapartments.gr

Καλωσορίσατε στο νέο και ανανεωμένο Paradise Design Apartments. Η κατασκευή ιστοσελίδας με τα πλέον σύγχρονα πρότυπα, με φιλικότητα στις μηχανές αναζήτησης αλλά και ταχύτητας φόρτωσης σε smartphone συσκευές αλλά και η προσαρμογή της για χρήση από ΑΜΕΑ ήταν το επόμενο βήμα.
Το επόμενο βήμα για να παρουσίασουμε το ξενοδοχείο μας, το μεράκι μας και τη νέα μας προσέγγιση στην φιλοξενία.

Η ανακαίνιση του ξενοδοχείου και της εσωτερικής αρχιτεκτονικής σχεδίασης έγινε από την από την σχεδιάστρια εσωτερικών χώρων Θεοδοσία Μαρκοπούλου. Αποτυπώνει το φως, τα κυκλαδίτικα χρώματα, τα σχήματα και τα υλικά του τόπου, τα οποία δημιουργούν ένα μοντέρνο, κομψό και φρέσκο αποτέλεσμα, που ταξιδεύει και ξεκουράζει τον επισκέπτη από την πρώτη στιγμή της διαμονής του στο Paradise Design Apartments.

Η φιλοσοφία μας, η πίστη στην ποιότητα και την εξέλιξη, την οποία εφαρμόζουμε στην δουλεία μας, στην εξυπηρέτηση και στο χώρο που σας φιλοξενούμε. Το ζήτημα όμως για εμάς είναι να μην εξελισόμαστε μόνο σε αυτά τα πεδία. Η τεχνολογία και το Internet έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας και γι’αυτό πρέπει να ακολουθούμε τις εξελίξεις. Μετά τις πρόσφατες αλλαγές στο ξενοδοχείο μας αλλά και τις ραγδαίες εξελίξεις στο τεχνολογικό τοπίο έπρεπε να δημιουργήσουμε μια ιστοσελίδα αναβαθμισμένη στα σημερινά πρότυπα, τουλάχιστον όσον αφορά την κατασκευή της και τον σχεδιασμό της.

Κατασκευή ιστοσελίδας σε συνεργασία με την otherwise

Την κατασκευή νέας ιστοσελίδας ανέλαβε η otherwise | Creative + Web Experts με σκοπό την δημιουργία μιας διαδικτυακής παρουσίας φιλικής προς τις μηχανές αναζήτησης, φιλικής προς όλες τις συσκευές tablets και smartphones, η οποία είναι γρήγορη στη φόρτωση με επιπλέον πληροφορίες και σύγχρονο σχεδιασμό. Επίσης το ξενοδοχείο μας απέκτησε και το δικό του blog από όπου μπορείτε να διαβάζετε τα νέα μας και να ενημερώνεστε σχετικά με εκδηλώσεις και θέματα για την Άνδρο.

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε κάθε μέρα, μας δίνει την δύναμη να εξελισόμαστε δημιουργικά!